Azt gondoljuk, hogy Rúzsa Magdit nem kell bemutatnunk senkinek. Karrierjét a kezdetektől kezdve kísérhetjük szemmel, slágereit együtt dúdoljuk, mikor meghalljuk a rádióban. Sokfelé találkozhatunk is vele, de most egy olyan koncertre kínálunk belépési lehetőséget, amely minden művész számára kiemelten fontos: ez a nagykoncert! Szeretnéd átélni, milyen lehet együtt énekelni a tömeggel a zsúfolásig telt Papp László Sportarénában? Most páros belépőt nyerhetsz

Rúzsa Magdi Nagykoncertjére,

mely 2018.02.24-én kerül megrendezésre Budapesten, a Papp László Sportarénában.

Hogyan vehetsz részt a játékban?

Vásárolj minimum 20.000Ft értékben bármelyik telephelyünkön (Szigetszentmiklós, Mátészalka, Sárospatak és a Flóra Hungárián lévő standjainkon), töltsd ki és dobd be a vásárláskor kapott nyereményszelvényt! A játékban a webshopban leadott 20000 Ft feletti megrendelések is részt vesznek, ebben az esetben mi töltjük ki és dobjuk be helyettetek a nyereményszelvényt.

Szeptember 4-től kezdődően minden páros héten, kéthetente kisorsolunk két darab koncertjegyet Rúzsa Magdi 2018.02.24-i nagykoncertjére. Minden sorsolás után a nyereményszelvények gyűjtése  újra indul. Csak az adott két hétben bekerült szelvények vesznek részt az egyes sorsolásokban.

Sorsolási napok:
szeptember 18., október 2., október 16., október 30., november 13., november 27., december 11., december 27.

A nyerteseket telefonon és/vagy e-mailben értesítjük a sorsolást követően, a nyertesek nevét a Facebookon tesszük közzé.

A nyereményjáték időtartama: 2017.09.04-2017.12.24.

Sok szerencsét kívánunk!