Rólunk mondták

A vágott virágok, főként a rózsák – akár megrendelés esetén, akár vásárlás alkalmával is – jó minőségben, széles fajta- és méretválasztékban kaphatók, s a piachoz képest kényelmesen lehet bevásárolni. A kellék részlegen pedig találkozhatunk olyan termékekkel, melyeket Hollandiából szoktunk magunknak importálni, s így pótolni tudjuk azokat.

Gábri Andrea

Százszorszép Virágudvar 2006. az év virágüzlete

A vágott virág minősége, tartóssága itt a legjobb, esküvőkre például el sem tudnám képzelni, hogy máshol vásároljak. A napi áras vágott virágok árban is verhetetlenek!

Tóth Ottilía

Fehérgyarmat

Vevőim véleménye szerint nagyon eredeti és üde kompozíciók, engem dicsértek érte, nem árultam el nekik, hogy én csak választottam a kínálatból. Jobban sikerültek, mint amire a kép alapján számítottam. Tartós ár/érték arányt tekintve gazdaságos termék.

Bellis Virág

Zsámbék

Gratulálok és minden elismerésem az Áruház vezetőinek és az ott dolgozóknak. Színvonalas és profi ötletekkel rukkolnak elő minden alkalomra. Tudom ajánlani másoknak is, mert sok időt és energiát lehet megtakarítani például az áruház által készített virágbeültetésekkel. Ezáltal jóval több időt tudunk vevőinkre fordítani.

Macifű 2001 Bt.

Virág-és Ajándéküzlet

A Virág Trend Áruházban a mindig megújuló divatos “trendi” virágkötészeti anyagok, kellékek mellett ugyanúgy megtalálhatóak az olcsó, nagy tömegben felhasználható áruk is, melyek igen jól alkalmazhatóak különféle időszakos kompozíciók, dekorációk alapanyagaiként. Számomra fontos, hogy ne csak megvásároljam a különböző kaspókat, kosarakat, kellékeket és magasabb árakat rájuk rakva eladjam, hanem valami újat, megszokottól eltérőt készítsek belőlük.

Kruzslicz Ferenc

virágkötő mester Inda Virágüzlet

Mindig vannak újdonságok és azok is elérhető áron kaphatóak. Az Áruházban tágas a bevásárló tér, jól lehet közlekedni még ha sok vásárló is van, illetve ha az ember sok dolgot vásárol. Szépek a virágok, rózsákból nagyon jó a fajtaválaszték és a minőség, kifejezetten kedvezőek az árak.

Plantagora Kft.

Budapest

Itt igényes környezetben megtalálunk mindent, amire a boltunknak szüksége lehet, a friss virágoktól egészen az extra kellékekig.

Schwarcz Gábor

Florentin Virág Veszprém

Kellékből a Trendben van a legnagyobb választék, minden megtalálható itt, ami egy virágboltba kell, így egy helyen be tudok vásárolni. A vágott virág minősége, tartóssága itt a legjobb, esküvőkre például csak itt vásárolok. A napi áras vágott virágok árban is verhetetlenek!

Tóth Ottilía

Fehérgyarmat

Szeretem az alkalmazottakat, mindig mindenben számíthatok rájuk. Ha néha előfordul, hogy nem tudnak választ adni, mert utána kell járniuk, akkor visszahívnak. Minőséggel, árral, árukínálattal elégedet vagyok. Nyitva tartás egyedi és nagyon kényelmes.

Szilágyiné László Judit

Vásárosnamény

Nagyon örültem a nyereménynek, hiszen anélkül, talán soha nem próbáltam volna ki a thai masszázst, amit nagyon élveztem. A nyereményjáték egyébként véleményem szerint mindenkit vásárlásra ösztönöz. Az áruházzal meg vagyok elégedve, a környéken az egyik legszínvonalasabbnak tartom. Bő az áruválaszték, kedvezőek az árak. A nyitva tartás különösen jó, mert alkalmazkodik a virágosok munka szokásaihoz.

Saligáné Fekszi Csilla

Jánkmajtis

Nagyon örültem a nyereménynek, de mégis inkább a mátészalkai áruházat szeretném dicsérni: Az áruház tökéletes. Nagyon jó az ellátottság, a nyitva tartás. Emellett remek ötlet ez a nyeremény akció, hiszen, egyrészt ösztönöz, másrészt az emberek szeretnek izgulni a nyereményekért, a amelyek összetétele meglepően széleskörű!

Némediné Labancz Hajnalka

Nagyecsed