Áruházunk kétszer egy évben bemutatja a következő év tavaszi illetve karácsonyi kollekcióját. Bemutatótermünkben az új színek, anyagok, termékek trendek megismerése mellett partnereinknek előrendelési lehetőséget biztosítunk.

Előrendelési kedvezményeink és választékunk vonzzák az igazi profi ’’befektető’’ tipusu kereskedőketakik pontosan tudják mit szeretnének árulni a következő évben és ezt szeretnék nagyobb kedvezménnyel megkapni és így nagyobb hasznot realizálni ezeken a termékeken. De talán pont ezért, még mindig csak az igazán jól menő, jól menedzselt virág kis és nagykereskedések privilégiuma ez a vásárlási forma.

A Virág Trend Áruház ez év szeptemberében a komoly kedvezmények és a trendi szezonális Húsvéti, Valentin napi áruk rendelése mellett, egész éven át polcon tartható kosarak, kerámiák, virágkötészeti és esküvői kellékek előrendelési lehetőségével teszi olyan vonzóvá, a beszerzést, ami igazán csak a kiváltságosoknak jár.

A következő előrendelési időszakunk a 2013 évi Tavaszi Kollekció-ra 2012 nyár végén lesz lehetőség. Gyere el nézd meg, a Te véleményedre is kiváncsiak vagyunk.