Rendeld meg vágott virág igényedet Közép Európa egyik legnagyobb importőrétől!

Friss, pontos, különleges…

Minden héten 2-3 alkalommal érkezik friss virág a világ minden tájáról. A vágott és a cserepes növények nagy része ugyan Hollandiából érkezik saját kamionjainkkal de jelentős mennyiséget importálunk pl. Olaszországból, Spanyolországból, Dél-Amerikából is. Szoros együttműködés van a hazai termelőkkel is akik évek óta stabil jó minőségű virágot termelnek részünkre.

Az import mellett jelentős az export is amit környező országokban értékesítünk.

A saját hűtős kamionjainkkal való szállítás teszi lehetővé hogy az áru hibátlanul kiváló minőségben és gyorsan érkezzen meg partnereinkhez.

Kamion érkezési napok Kedd, Szerda, Szombat. Természetesen nagyobb szezonban igényekhez alkalmazkodva más napokon is.

Áruházainkban hétfőtől szombatig tudnak széles választékból a készletünkről vásárolni illetve a megrendelt árut átvenni. A  A Flóra Hungária virágpiacon hétfőn, szerdán, csütörtökön és szombaton állunk vásárlóink rendelkezésére.

Előrendelés esetén kedvezményt biztosítunk az előrendelt árura amit a kívánt időpontban és telephelyen vehető át.. Az alapvető mindennap használt virágoktól a legkülönlegesebb minden igényt kielégítő növények előrendelhetőek.

Kérjd az aktuális árlistánkat – ingyen – amelynek segítségével pontosan megtudod, hogy mikor mire számíthatsz.  Ha pedig előrendelést adsz le, akkor árkedvezményt is kapsz. Különleges kívánságokat, egyedi megrendeléseket is teljesítünk – minden esetben igyekszünk megtalálni azt a virágot, amitől a vevőd a legboldogabb lesz. Szeretnék előrendelési árlistát>>>