Vásárlási feltételek: Nagykereskedelmi áruházunkban kizárólag kereskedelmi tevékenységet folytató (virág-, ajándék-, lakberendezési, dekorációs termékek árusítása, rendezvényszervezés, vendéglátás) regisztrált ügyfeleink vásárolhatnak.

A regisztrációs űrlapot letöltheted a lap alján található kapcsolodó dokumentumok közül, melyet e-mailben vagy faxon küldhet el nekünk. Ezen kívül regisztrálhatsz áruházunkban, vagy közvetlenül honlapunkon is.

Minden esetben az áruháunkban történő első vásárláskor kérjük hozzd magaddal adószámodat és tevékenységi körödet tartalmazó céges dokumentációdat.

A regisztrációt követően a további vásárlások alkalmával már a számítógépes adatbázisunkból történik a cégazonosítás a számlázások során. Vásárlási limit nincs, viszont abban az esetben, ha a cég tevékenységi köre nem kapcsolódik szorosan a virágkötészethez, ajándék vagy dekorációs termékek árusításához, akkor a mindenkori vásárlási limit alsó határa bruttó 20 000 Ft.

Házirend: Nagy gondot fordítunk arra, hogy a legjobb minőséget tudjuk kínálni vásárlóinknak, azonban mivel termékeink java részét nagy távolságból importáljuk elkerülhetetlen, hogy időnként ne történjenek sérülések. Épp emiatt megkérjük vásárlóinkat, hogy a termékek épségét még a számlázás előtt ellenőrizzék.

A pénztártól való távozás után reklamációkat (törött, sérült áru esetén), sajnos nem tudunk elfogadni.

Árucserére – amennyiben rejtett hibáról van szó – 3 napon belül, számla ellenében van lehetőség; Vágott virág esetében bármilyen reklamációt a vásárlástól számított 24 órán belül tudunk elfogadni.

Valamennyi termékünkön ÁFÁ-s ár van feltüntetve.
Áruházunk egész területén tilos a dohányzás!