Cégünkről

Mindig is egy ilyen áruházról álmodtunk

Régi álmunk vált valóra, 2005 októberében, amikor a Virág Trend Áruház megnyitotta kapuit. Kifejezetten kereskedőknek, virágkötőknek, dekoratőröknek szántuk, olyanoknak, akik szeretnének mindent egy helyen megtalálni. Virágkötészeti kelléket, kiegészítőket, kaspókat, kosarakat, gyertyákat és dekorációs tárgyakat, de ne szaladjunk ennyire előre.

Családi vállalkozásként kezdtük és a mai napig így vezetjük ezt a céget. Szüleink – id. Bazula György és felesége Sárika, 30 évvel ezelőtt kezdtek el virággal foglalkozni. Termeltünk majd kereskedtünk és mi gyerekek is be voltunk vonva a munkába. Csak akkor mehettünk focizni, ha meglocsoltuk vagy épp leszedtük a virágot. Amikor évekkel később Mátészalkán megnyitottuk a nagykereskedésünket – Béker kft – , az utolsó szalagig tudtuk, mi merre van – a saját kezünkkel pakoltunk és mérhetetlenül boldogok voltunk.

Ebben nőttünk fel és eszünk ágában sem volt mással foglalkozni

A nemzetközi üzleti főiskolán számtalan szakirányt lehetett volna választani, de mi nem bankba, vagy multinacionális céghez mentünk gyakorlatra, hanem Hollandiába, kinti kereskedőkhöz, termelőkhöz. Bár a családi vállalkozásban a nehézségeket is láttuk, az öcsémmel mindketten tudtuk, ezt az utat fogjuk választani. A virágkereskedelmi területet két részre osztottuk. Szilárd az élővirággal kezdett foglalkozni, én pedig a kellékkel. Először a Flóra Hungária területén nyitottunk virágos standot, a közelben pedig Art – Vi – Zo néven nyugat-európai kellékeket értékesítettünk. Amikor lehetőség nyílt arra, hogy Szigetszentmiklóson, a Leshegy ipari parkban a kettőt ötvözzük, belevágtunk.

Tudjuk, hogy mire van szüksége annak, aki virággal, dekorációval foglalkozik. De ha mégsem, akkor tanulunk a hibáinkból. A legkeményebb főnök a vevő…

1500 nm-en, de mégis családias hangulatban kínálunk mindent, amire egy virággal, dekorációval foglalkozó kereskedőnek, virágkötőnek, rendezvényszervezőnek szüksége lehet. Az áruházunkban széles választékban található többféle kosár és fonottáru, kerámia, kaspók, vázák, üvegáru, szalagok, ajándékcsomagolók, dekorációs kellékek, gyertyák, illatos mécsesek, ajándéktárgyak, egzotikus szárazvirágok, speciális virágföldek, száraz-vizes tűzőhabok, teklagyöngyök és egyéb virágkötészeti segédanyagok.

A fiam már két évesen azt játszotta, hogy jön a kamion Hollandiából, ő pedig Kínába utazik

Minden terméket személyesen válogatunk ki. Édesanyámmal, összességében évente legalább 2 hónapot úton vagyunk. Vásárolunk az európai és a távol keleti kiállításokon, kapcsolatban állunk magyar termelőkkel, holland, lengyel, német, távol – keleti és magyar gyárakkal. Feleségem, Holló Márta pedig a kommunikációban segít, rendezvényeinken műsort vezet. Ebben a családban minden ekörül forog.

Az az igazán jó üzlet, amelyben mindkét fél jól jár

Már gyerekként megtanultuk édesapánktól ezt a mondatot. Bízom benne, hogy sikerül ezt minden nap megvalósítani. Ez a célunk, ezért hoztuk létre ezt az áruházat és ezért fektetünk nagyon nagy hangsúlyt nem csak az árukínálatra, hanem a folyamatos továbbképzésre, work shopokra, üzleti tanácsokra. Mi azt szeretnénk, hogy vásárlóink sikeres, felkészült kereskedők legyenek.

Regisztráció

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy nagykereskedői megrendelő rendszerünket kizárólag viszonteladók vehetik igénybe, a regisztrációs űrlapon kitöltött adatokat legfeljebb 2 munkanapon belül ellenőrizzük és külön e-mailben tájékoztatjuk a jóváhagyásról.

Magánvásárlókat kérjük, keressék viszonteladó partnereinket.

Vásárlási információ

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Számlázási adatok
Számlázási név.
Kérjük, adja meg a számlázási nevet!
Adószám rendben.
Kérjük, adja meg az adószámát!
Ország rendben.
Kérjük, adja meg az országot!
Irányítószám rendben.
Kérjük, adja meg az irányítószámot!
Település rendben.
Kérjük, adja meg a települést!
Utca rendben.
Kérjük, adja meg az utcát!
Házszám rendben.
Kérjük, adja meg a házszámot, emeletet és ajtót!