Vásárlási feltételek

Összefoglaljuk Önnek a cégünk és partnereink közötti elektronikus kereskedelemben alkalmazott alapelveket, vásárlási feltételeket.

A vásárláshoz és a termékek nagykereskedelmi árainak megtekintéséhez regisztrációra van szükség. Regisztráláskor fontos a céges adatainak megadása (adószám), hogy azok ellenőrzése után a kereskedő (viszonteladó) vásárlócsoportba sorolhassunk. Addig nem látja a nagyker árakat, amíg nem regisztrál.

Akkor tud regisztrálni, ha kereskedő vagy és az adószám megfelel a következő tevékenységek valamelyikének:

virág-, ajándék-, lakberendezési,dekorációs termékek árusítása, rendezvényszervezés, vendéglátás.

 

Szállítás:

Amennyiben a Virág Trend megrendelő rendszerében, értékesítőinktől vagy áruházunkban vásárol, lehetősége van futárszolgálattal történő kiszállítást kérnie. Az áru ellenértékén a szállítási díjon és az esetleges utánvét kezelési költségen felül semmi egyéb díjat nem számolunk fel.

A rendelés leadását követően a lehető leg rövidebb időn belül megkezdjük annak feldolgozását.

A megrendelt termékeket az EXPRESS ONE futárszolgálattal juttatjuk el az Ön által megadott szállítási címre. Belföldi kiszállítás esetén a megrendelt termékeket a feladást követő munkanapon kézbesítik.

Belföldi szállítási díjak: Utánvét kezelés díja egységesen 180.-Ft + ÁFA

 

Megrendelt termékek súlya csomagolással együtt

Szállítási díj* / házhozszállítás

Szállítási határidő feladástól számított

0,1 - 10,0 kg-ig

1490.-

Következő munkanap

10,1 - 30,0 kg-ig

2490.-

30,1 - 50,0 kg-ig

3490.-

Raklapos áruszállítás

14.000.- tól

Nemzetközi csomagok

Egyedi ajánlat alapján

 

 

*Fenti szállítási díjaink az általános jellegű termékek szállítására vonatkoznak. Kínálatunkban megtalálható számtalan olyan termék, amely súlyánál, méreténél, anyagánál fogva nagyobb odafigyelést igényel. Ilyen pl. a virágföld, kegyeleti mécsesek, stb.. Ezen termékek kiszállítására is van lehetőség egyedi árszabás alapján, melyekről kérjük érdeklődjön az info@vta.hu email címen vagy a +3624 539 595 -ös telefonszámon.

A szállítási díjak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

 

A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-16 óra között történik. Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, értesítést hagy a csomagról. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban díjmentesen megkísérli a kiszállítást.

A futárszolgálat munkájának támogatása érdekében kérjük fordítsanak kiemelt figyelmet az elérhetőségek megadására!

A megrendelt termékeket regisztrált Partnereink személyesen a 2310 Szigetszentmiklós, Leshegy út 9. szám alatti, Virág Trend Nagykereskedelmi Áruházban, az aktuális nyitvatartási időben tehetik meg.

 

Fizetés:

Kiszállítás esetén Készpénz Utánvét Előreutalás
Személyes átvétel esetén Készpénz Bankkártya

 

Megrendeléseikkel, szállítással és egyéb észrevételeikkel kapcsolatosan keressenek minket e-mailen az  info@vta.hu e-mail címen vagy telefonon a +3624 539 595 -ös telefonszámon.

 

Üdvözlettel:

A Virág Trend csapata